17 Mart 2013 Pazar

Öldükten Sonra da Tweet Atabilmek

Öldükten Sonra da Tweet Atabilmek
Twitter yeni bir uygulamasıyla gündeme bomba gibi düştü.Twitter artık ölseniz bile kendiliğinden otomatik tweet atabileceksiniz.
Öldükten Sonra Tweet Atılabilecek! Dünyada bu haberi duyan insanların yarısı bu olayın saçmalık olduğunu söylesede,yarısıda bu uygulamanın elverişli ve kimin ölüp kimin ölmediğini göreceğini söylüyorlar.
Bu tweet uygulamasında İngiliz yazılım firması uygulamayı üstlenerek 1 yıl içerisinde hayata geçireceği üzerinde bilgi verildi.
Ölen insanların mezardan tweet atması gülünç birşey olsada bu uygulamanın geleceği kesin gözle bakılıyor.Öldükten Sonra Tweet Atma !Bu tweet uygulaması ”Kalbiniz Dursa da Tweet Atmaya Devam Edeceksiniz” sloganıyla beraber twitter mesajlarınızı ve  eğilimlerinizi inceleyerek siz öldükten sonra mesaj atacaktır.
LivesOn  adlı uygulamanın tasarımcıları bir sene içerisinde uygulamanın geleceği gözle bakılsada tasarımcılar bu uygulamanın insanlar üzerinde nasıl bir tepki bırakacağı hala düşünülmektedir.
Bu uygulamanın gelmesiyle beraber dünya çağında büyü bir yankı uyaracağı gözüksede uygulamayı yapan tasarım ve firma sahipleri yeni bir buluşa daha imza atmış olacaklardır.
Öldükten Sonra Tweet Atılabilecek Mi? Şirketin ortaklarından olan Dave Bedwood  bu uygulama ile duydukları heyecanı şu yazılarla altını çiziyor; “İnsanların bunu yaşamaya devam etmek için küçük ama meşru bir yol olarak görmeye başladıklarını düşünün.
Mumyalama gibi yöntemler bir servete mal oluyor. Bu ise bedava ve bence yaşamak için dondurulmuş bir kafadan daha iyi bir yöntem.”Tweet Uygulaması medya sektöründe bu konuda çok sarsıldada,şirket’in sahipleri herşeyin zeminini hazırlamış durumdadır.
Tasarımcılar insanlardan fazla eleştiriye mağdur kalacağını belirtsede tweet tweet uygulaması  yakın bir zamanda hayatımıza girecek gibi gözüküyor.
http://altanalkantr.blogspot.com/
Öldükten sonra tweet atabilmek :)

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright 2011 @ Altan Alkan Kişisel Blog!
Design by | Bloggerized by Blogger Tema and Blog Hoca | Powered by Blogger Tema